BRANDURI

Medicamente.md este o subdiviziune a rețelei farmaceutice Hippocrates (SC Prodiafarm SRL) și a importatorului și distribuitorului național de medicamente Tetis International Co. Medicamente.md este liderul în sfera rezervării medicamentelor în farmaciile capitalei și majorității orașelor și centrelor raionale din țară. Noi propunem cele mai avantajoase prețuri la preparatele medicale, comercializate în Republica Moldova.

Ajuta în găsirea unor soluții optime și pentru a obține o creștere în promovarea produselor farmaceutice. Suportul tehnic și juridic complet, necesar pentru înregistrarea produselor farmaceutice pe piața Moldovei.

Farmacia „Hippocrates” este unul dintre liderii pieței farmaceutice din Republica Moldova. Rețeaua de farmacii Hippocrates este reprezentată de 170 de farmacii în toată Republica Moldova și peste 500 de angajați orientați spre asigurarea unei deserviri de calitate și profesionale. Hipocrate deține o gamă largă de medicamente și produse de înaltă calitate.

Immuno sunt centre specializate de vaccinare in Chisinau si Balti. Furnizorii vaccinurilor sunt producatorii mondiali de medicamente si vaccinuri companiile GSK (Marea Britanie) si Sanofi (Franta) prin intermediul distribuitorului national de produse medicale Tetis International, cu sprijinul Centrului Naţional de Epidemiologie.