Despre companie
Tetis International – este un distribuitor farmaceutic naţional. Tendinţa principală a companiei constă în asigurarea necesităţilor farmaciilor şi instituţiilor medicale cu produse farmaceutice calitative pe întreg teritoriul republicii.
Citeste mai mult...
Livrari

În lucrul cu cumpărătorii, care sunt instituţii atât farmaceutice, cât şi medicale din republică, se foloseşte un sistem flexibil de reduceri, mărimea cărora ia în consideraţie volumul livrărilor, termenele şi modul de achitare.


Prelucrarea şi perfectarea comenzilor se efectuează de către secţia vânzări - una din cele mai importante subdiviziuni ale firmei.

 

În prezent secţia vânzări deserveşte mai mult de 450 de clienţi, dintre care minimum 50% se află în afara Chişinăului. Majoritatea instituţiilor farmaceutice şi medicale din Chişinău şi din republică regulat primesc marfă de la depozitul companiei TETIS.

 

Nucleul secţiei sunt farmaciştii de un profesionalism înalt, care întreţin contacte nemijlocite cu clienţii. În afară de perfectarea comenzilor, în funcţiile lor intră de asemenea crearea unui complex individual de servicii şi relaţii, optime pentru o colaborare reciproc avantajoasă a firmei şi clientului.


Serviciul livrări al companiei TETIS este unul dintre cele mai operative. Marfa, comandată de către o farmacie sau spital în Chişinău, se livrează de 4 ori pe zi, în Republică - zilnic.


Astfel, sistemul de recepţie, prelucrare şi livrare a comenzilor, care funcţionează în secţia vânzări a companiei TETIS, ceea ce corespunde nivelului de lucru în baza standardelor internaţionale înalte.


Livrarea produselor în Republică se efectuează pe rute, care cuprind practic toate localităţile ţării.


Pentru clienţii companiei TETIS a devenit permanentă participarea la întrevederi şi seminare de afaceri, care se organizează de către reprezentanţele producătorilor mari de peste hotare. Instituţiile farmaceutice şi medicale participă în acţiuni promoţionale ale companiei TETIS şi ale firmelor producătoare.