Despre companie
Tetis International – este un distribuitor farmaceutic naţional. Tendinţa principală a companiei constă în asigurarea necesităţilor farmaciilor şi instituţiilor medicale cu produse farmaceutice calitative pe întreg teritoriul republicii.
Citeste mai mult...
Complexul de birouri şi depozite

Legislaţia Republicii Moldova înaintează cerinţe deosebite pentru utilarea şi construcţia încăperilor de depozitare, destinate pentru păstrarea şi distribuirea medicamentelor. De aceea în structura, amplasarea şi utilarea complexului nou de oficii şi depozite al companiei TETIS încă la etapa de proiectare au fost incluse cerinţele necesare, care permit să corespundă tuturor criteriilor existente şi de perspectivă. Mai mult decât atât, luând în consideraţie aspiraţia Republicii Moldova de a deveni parte componentă a Uniunii Europene, au fost studiate atent cerinţele organelor de profil ale UE faţă de depozitele farmaceutice, şi TETIS în mod justificat se poate mândri cu aceea, că în prezent depozitul corespunde tuturor standardelor riguroase, iar încăperile pentru oficii au devenit un loc pentru o muncă fructuoasă.


Suprafaţa încăperilor de depozitare constituie mai mult de 4 600 metri pătraţi, reprezentând un sistem de depozite specializate legate reciproc din punct de vedere logistic, care sunt în stare să asigure prelucrarea şi păstrarea sigură a tuturor tipurilor de produse farmaceutice. Depozitul este utilat cu un sistem informaţional unic, cu tehnică de încărcat-descărcat modernă şi cu echipament special de depozitare. Aceasta permite de a asigura o operativitate maximă şi o exactitate în lucru a întregului colectiv.


Asortimentul maxim de mărfuri.

La depozitul companiei TETIS din Chişinău permanent este prezent un asortiment larg de preparate. În acest proces se respectă toate cerinţele actelor normative privind păstrarea diferitor grupe de preparate; o atenţie deosebită se acordă respectării riguroase a regimurilor de temperatură; se duce un control riguros al termenelor de păstrare. Toate comenzile se asigură cu pachetul întreg de documentaţie (inclusiv cu certificate de calitate) pentru fiecare denumire de produs.