Despre companie
Tetis International – este un distribuitor farmaceutic naţional. Tendinţa principală a companiei constă în asigurarea necesităţilor farmaciilor şi instituţiilor medicale cu produse farmaceutice calitative pe întreg teritoriul republicii.
Citeste mai mult...
Introducere

Distribuitorul farmaceutic naţional compania TETIS operează pe piaţa din Republica Moldova din anul 1994 şi este în prezent una dintre cele mai mari companii specializate în importul şi vânzarea angro a medicamentelor şi produselor medicale.

 

Personal calificat - 100% din colaboratorii secţiei vânzări sunt farmacişti cu studii superioare - metode avansate de marketing şi un nivel ridicat de servicii - acestea sunt principalele caracteristici ale activităţii firmei.

 

Cele mai importante principii de activitate ale companiei TETIS în raport cu clienţii săi este crearea celui mai confortabil mediu de lucru, iar în raport cu partenerii săi - exactitatea şi corectitudinea îndeplinirii angajamentelor asumate. Această politică a adus firmei reputaţia unei companii, care întotdeauna se ţine de cuvânt şi care are mare încredere în mediul de afaceri.

 

În prezent compania TETIS colaborează cu mulţi producători de medicamente din Europa de Vest şi de Est, inclusiv şi cu firme cu renume mondial.

 

În decembrie 2002 compania TETIS una dintre primele firme a primit acreditarea Consiliului Naţional de Evaluare şi Acreditare în domeniul ocrotirii sănătăţii. Începând cu anul 2001 compania este membru colectiv al Asociaţiei farmaciştilor din Republica Moldova.

 

Compania TETIS intră în numărul celor mai mari contribuabili, conform criteriilor stabiliţi de către organele fiscale ale Republicii Moldova. Achitarea regulată şi la timp a impozitelor este poziţia principială a firmei.