Despre companie
Tetis International – este un distribuitor farmaceutic naţional. Tendinţa principală a companiei constă în asigurarea necesităţilor farmaciilor şi instituţiilor medicale cu produse farmaceutice calitative pe întreg teritoriul republicii.
Citeste mai mult...
Branduri

Immuno+ este o reţea de centre de vaccinare, care se dezvoltă în parteneriat cu compania GlaxoSmithKline (Marea Britanie). Cinci centre de vaccinare pe teritoriul Republicii Moldova permit copiilor şi vârstnicilor de a avea acces la cele mai calitative vaccinuri pentru profilaxia diferitor boli. Vizitaţi pagina web Immuno+.


Hippocrates este o reţea farmaceutică modernă, care este reprezentată în majoritatea oraşelor Republicii Moldova. Hippocrates deţine un asortiment larg de medicamente şi produse parafarmaceutice calitative, unde întotdeauna Vă vor veni în ajutor farmacişti cu o calificare înaltă. De asemenea puteţi să alegeţi produse igienice necesare sau să alegeţi articole parafarmaceutice. Vizitaţi pagina web Hippocrates.


Promomedical este un departament, ce se ocupă de promovarea în instituţiile farmaceutice şi medicale a produselor producătorilor, care nu au reprezentanţe în Republica Moldova. Deasemenea departamantul PromoMedical deţine funcţia de sprijin a reprezentanţelor în sporirea eficienţei măsurilor de marketing. Printre clienţii departamentului  Promomedical sunt aşa companii ca: Novartis Consumer (Elveţia), Polpharma (Polonia), Ferrosan (Danemarca) şi altele. Vizitaţi pagina web Promomedical.